Ciorba de loboda

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 25 Iun 2011 | 5281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi lobode(aproximativ,eu le-am avut de la tara deci nu au fost in legatura)
  • 2 cepe noi(cu partea verde cu tot)
  • 1 morcov
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • sare,piper
  • bors/otet
  • patrunjel/leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:


Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert si in momentul in care clocoteste se adauga lobodele curatate si spalate cu apa rece. Se acopera oala cu un capac,se stinge focul si se lasa 10 minute,apoi se scot,se pun intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.


Legumele se toaca cubulete si se calesc in putin ulei,apoi se adauga lobodele tocate si apa.

Se lasa sa fiarba aproximativ 35 minute. Daca folositi bors adaugati-l inainte cu 5 minute de a stinge focul,daca folositi otet il adaugati dupa stingerea focului.
Se condimenteaza dupa gust si se asezoneaza cu patrunjel/leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba olteneasca de loboda